Shitja

048 388 000

SERVISI 24/7
049 200082
045 437900

Na shkruani

termoteknika@live.com
info@termoteknika-ks.net

LOKACIONI KRYESOR

Magjistrala Pejë-Deçan, km2 , Kosovë

Magjistrala Pejë-Deçan

Çagllavicë , Prishtinë

Na kontaktoni

Na shkruani dhe do t’iu kontaktojme sa me pare. Ju lutem shenoni edhe numrin e telefonit.