Zbuloni pompat termike të qëndrueshme dhe efikase Vaillant

Pompat termike Vaillant përdorin energji gjeotermale nga toka, ujërat nëntokësore ose ajri dhe gjithashtu kontribuojnë në kursime të konsiderueshme në kostot e ngrohjes. Energjia nga ajri, ujërat nëntokësore dhe toka është e disponueshme lirisht në çdo kohë dhe kudo rreth nesh. Pompat e nxehtësisë janë një nga mënyrat më ekonomike, efikase dhe në të njëjtën kohë më miqësore me mjedisin për përgatitjen e ujit të ngrohtë dhe ngrohjes shtëpiake. Ato janë zgjidhja ideale për modernizimin dhe ndërtimet e reja dhe për zëvendësimin e sistemeve të rrënuara të ngrohjes. Pavarësisht se cilin burim nxehtësie zgjidhni – me siguri do të gjeni një pompë termike Vaillant që i përshtatet nevojave tuaja. Përveç kësaj, rafinoni kërkimin tuaj me një filtër.

Pompa termike aro Therm plus

Pompë termike Vaillant me ajër/ujë monobllok
 • Pompë nxehtësie monobllok me ftohës natyral dhe miqësor me mjedisin R290
 • Niveli më i lartë i efikasitetit të energjisë A +++ dhe COP deri në 5.3
 •  përshtatshëm për ndërtime të reja dhe modernizim (mund të integrohet gjithashtu në një sistem ngrohjeje ekzistuese) – temperatura e rrjedhës në ngrohje deri në 65 ° C dhe në modalitetin DHW deri në 75 ° C

– Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike 

unitower-xray-1407794-format-flex-height

uniTOWER

Moduli hidraulik për pompën termike aroTHERM
 • Moduli hidraulik dhe depozitimi ACS janë plotësisht të parainstaluara
 • Instalim i shpejtë pa dështim të montimit
 • E përputhshme me sensoCOMFORT
 • Fuqia elektrike e rregullueshme 2-4-6 kW
 • Koncepti i montimit të ndarë

Pompa termike aroTHERM split

Pompë termike Vaillant me inverter ajër/ujë
 • Funksionim i qetë – i përshtatshëm për përdorim në shtëpi me tarraca
 • Efikasitet i lartë me kosto të ulët të mirëmbajtjes
 • Mund të kombinohet me sistem fotovoltaik

– Ftohje | Ngrohje | Pompat Termike