Kondicionerët Centrometal: Freskim dhe komfort i kombinuar në një dizajn inovativ të kondicionerëve.

Kondicionerët e ajrit janë zgjidhja ideale për ftohjen dhe ngrohjen e shtëpisë apo vilës suaj. Ata janë efikas në përdorimin e energjisë dhe mund të instalohen dhe mirëmbahen lehtë. Ata janë në dispozicion në madhësi të ndryshme, kështu që mund të gjeni pajisjen perfekte për nevojat tuaja. Ne ofrojmë modele inverter nga 2.6 deri në 7 kW ftohje në versionin mono dhe kombinime me 2 deri në 5 pajisje brenda dhe një pajisje jashtë, fuqia e ftohjes nga 4.1 deri në 12.3 kW.
Nëse po kërkoni një mënyrë efikase dhe të vetëdijshme për të ftohur dhe ngrohur shtëpinë tuaj, kondicioneri i ajrit i ndarë nga Centrometal është zgjidhja perfekte për ju.

Klimat Inverter Monosplit

  • Teknologjia e inverterit mundëson një efikasitet më të madh krahasuar me kondicionerët e ajrit konvencionalë.
  • Produkti përputhet me legjislacionin dhe rregulloret evropiane.
  • Përdor lëng ftohës R32.
  • Pajisja është e gatshme për Wi-Fi.

–  Ngrohje | Ftohje | Efikasitet | A++

Klimat Inverter Multisplit

  • Kondicionerët Centrometal Multisplit ofrojnë zgjidhje të avancuara për ftohjen dhe ngrohjen e ambienteve.
  • Teknologjia e inverterit siguron efikasitet të lartë energjetik në krahasim me modele konvencionale.
  • Modelet përdorin lëng ftohës R32, duke kontribuar në mbrojtjen e mjedisit.
  • Mundësojnë përdorimin e Wi-Fi për kontroll të lehtë dhe inteligjent nga distanca.
  • Vijnë në kombinime të ndryshme me 2 deri në 5 pajisje brenda dhe një pajisje jashtë, duke ofruar fleksibilitet në instalim.
  • Fuqia e ftohjes varion nga 4.1 deri në 12.3 kW, duke përshtatur nevojat e ndryshme të ambienteve.