Pompat termike Centrometal sjellin ngrohtësi dhe efikasitet në një harmoni të përkryer, duke bërë çdo ambient të bëhet një oazë e komfortit termik.

Kondicionerët e ajrit janë zgjidhja ideale për ftohjen dhe ngrohjen e shtëpisë apo vilës suaj. Ata janë efikas në përdorimin e energjisë dhe mund të instalohen dhe mirëmbahen lehtë. Ata janë në dispozicion në madhësi të ndryshme, kështu që mund të gjeni pajisjen perfekte për nevojat tuaja. Ne ofrojmë modele inverter nga 2.6 deri në 7 kW ftohje në versionin mono dhe kombinime me 2 deri në 5 pajisje brenda dhe një pajisje jashtë, fuqia e ftohjes nga 4.1 deri në 12.3 kW.
Nëse po kërkoni një mënyrë efikase dhe të vetëdijshme për të ftohur dhe ngrohur shtëpinë tuaj, kondicioneri i ajrit i ndarë nga Centrometal është zgjidhja perfekte për ju.

Pompat Termike Monoblock

 • Pompat termike “Centrometal Monoblock” ofrojnë efikasitet në prodhimin e energjisë termike.
 • Këto pompa kanë dizajn monoblok, duke i bërë instalimin të lehtë dhe të thjeshtë.
 • Nuk kërkojnë ndërhyrje të ndara të pajisjeve, duke e bërë instalimin më të thjeshtë.
 • Ofron një zgjidhje të shkëlqyer për ngrohjen e ujit për nevojat e shtëpisë ose biznesit.
 • Mund të përdoren në sisteme të reja ose integrohen lehtësisht në sistemet ekzistuese të ngrohjes.
 • Kontribuojnë në efikasitetin dhe zvogëlimin e kostos së energjisë për ngrohjen.
 • Përmbajnë teknologji të avancuar për një eksperiencë të sigurt dhe të qëndrueshme në furnizim me ujë të ngrohtë.
 • Një zgjedhje moderne dhe eko-miqësore për atë që kërkon një sistem të avancuar të ngrohjes.

–  Ngrohje | Ftohje | Efikasitet | A++

Pompat Termike Split

 • Pompat termike “Centrometal Split” ofrojnë prodhim efikas të energjisë termike.
 • Përdorin teknologji moderne për të kapur dhe shfrytëzuar energjinë diellore.
 • Dizajni i tyre i ndarë (Split) siguron fleksibilitet në instalim.
 • Mund të integrohen lehtësisht në sistemet ekzistuese të ngrohjes.
 • Ofron performancë të lartë në prodhimin e ujit të ngrohtë për nevojat e shtëpisë ose biznesit.
 • Zgjedhje e shkëlqyer për përdoruesit që kërkojnë burim energjie tërësisht i ripërdorueshëm.
 • Kontribuojnë në zvogëlimin e kostos së energjisë dhe mbrojtjen e mjedisit.
 • Alternativë inovative dhe eko-miqësore për ngrohjen e ambientit.