Paisjet e banjës dhe kuzhinës, me elegancën e tyre të thjeshtë dhe funksionalitetin e përkryer, një atmosferë të veçantë në çdo kënd të shtëpisë.

Rubineta për Lavaman

Rubineta për kuzhinë

Rubineta për bide

Tusha / Bateri