Rregullatoret

control15-12592-01-554088-format-flex-height
netatmo3-398696-format-flex-height

eRELAX

Telekomandë e ngrohjes dhe ujit të ngrohtë nëpërmjet rrjetit WiFi – Vaillant eRELAX

 • Telekomandë e ngrohjes dhe ujit të nxehtë përmes smartphone ose tabletit tuaj
 • Rregulloni temperaturat sipas stilit të jetës personale
 • Kurseni sa herë që mundeni, monitoroni konsumin e energjisë dhe gazit
 • Ndërfaqja eBUS me lidhje me një pajisje Vaillant

netATMO

Termostat i ndezjes/fikjes së dhomës me telekomandë

 • Parametizimi dhe funksionimi i pajisjes ngrohëse përmes aplikacionit në pajisjen celulare
 • Menaxhimi i sistemit të ngrohjes në mënyrë inteligjente, nëpërmjet një sistemi parashikimi algoritmik
 • Menaxhimi i sistemit të ngrohjes sipas vendndodhjes gjeografike dhe kushteve atmosferike
 • Raporti mujor i kursimeve të sistemit të ngrohjes
control19-108824-01-1662089-format-flex-height
control19-109255-01-1662094-format-flex-height

sensoCOMFORT

Rregullatori Atmosferski

 • Rregullimi i temperaturës sipas lakores së ngrohjes
 • Opsioni i zgjerimit hidraulik
 • Programimi kohor i ngrohjes dhe ujit të ngrohtë
 • Monitorim në distancë nëpërmjet aplikacionit sensoAPP
 • Ekran monokristalor TFT me mesazhe me tekst
 

sensoHOME

Termostati i dhomës me modulim dixhital

 • Kontrolli i temperaturës së dhomës me një qark ngrohjeje
 • Programimi kohor i ngrohjes dhe përgatitjes së ujit të ngrohtë shtëpiak
 • Ekran monokristalor TFT me mesazhe me tekst
 • Kontrolli i temperaturës së dhomës duke përdorur aplikacionin sensoAPP