Zbuloni ofertën tonë të pajisjeve të ventilimit

 

Njësitë e ventilimit përdorin teknologji moderne për të krijuar një atmosferë komode në shtëpi, duke shfrytëzuar nxehtësinë e ajrit të mbeturinave që transferohet në ajër të pastër.

AroVAIR

  • Ventilkonvertoret muri, kasetë, parapet ose kanale
  • Mundësia e ngrohjes ose ftohjes duke qarkulluar ujë të nxehtë ose të ftohtë
    I destinuar për sisteme me dy tuba
  • Kontrolli nëpërmjet termostatit të përshtatshëm (aksesor)

Pse t’u besoni pajisjeve të ventilimit Vaillant?

Falë filtrave të integruar të pluhurit dhe polenit, ajrimi i shtëpisë Vaillant siguron ajër të pastër duke reduktuar kostot e ngrohjes me teknologjinë e rikuperimit të nxehtësisë. Qofshin ndërtesa të reja apo ekzistuese, Vaillant ofron njësi ventilimi të centralizuara dhe të decentralizuara sipas nevojave tuaja.

Sistemi ynë ekonomik i ventilimit arrin temperaturën e duhur dhe siguron ajër të pastër. Ato rregullojnë përmbajtjen e oksigjenit dhe temperaturën e duhur dhe parandalojnë hyrjen e pluhurit dhe alergeneve. Mësoni më shumë rreth ventilimit të hapësirës.