Zbuloni gamën tonë të pajisjeve Viega

 Zbuloni programin e elementeve per WC nga Viega

PrevistaDry
eloment-1-1165783-format-flex-height
minived-3-mala-2402117-format-flex-height

Prevista Dry Element

 Viega Prevista DRY WC Element Modeli 8524 

– Me lidhje dushi WC
– Kunder bakterieve
– Rrjedhë perfekte
– Dimensionet 1120 x 490
– Instalim i lehtë me elemente dhe shina Viega.
– Ngarkesa maksimale 400 kg
– Volumi i ujit 3-6 litra
– Materiali : çelik dhe PE

eloMENT VER

Ngrohës elektrik i dhomës

– Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit

– Punë e heshtur

– Termostati dixhital me dritë prapa

– Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24

– Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW

MINIVED H

 Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm

– Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar

– Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min

– Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë

– Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW

– Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A

vedPRO

– Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
– Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55 ° C
– Dizajn modern i sheshtë
– I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
– Strehimi rezistent ndaj UV
– Instalim i shpejtë dhe i lehtë

VEDeletronic

– Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes
– Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55 ° C
– Përfshihet telekomanda
– I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
– Strehimi rezistent ndaj UV
– Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Pse t’u besoni pajisjeve elektrike Vaillant?

Pajisjet Vaillant ofrojnë mundësinë e zëvendësimit të lehtë të pajisjeve të vjetra dhe funksionimin jashtëzakonisht të qetë. Pavarësisht nëse janë ngrohës të menjëhershëm ose ngrohës uji të vegjël – me ngrohësit tanë elektrikë ju mund të rregulloni lehtësisht temperaturën e dëshiruar të ujit. Në rastin e ngrohjes së hapësirës, përdoruesit janë në dispozicion të ngrohësve konvektorë ose kaldajave për ngrohje qendrore.

Pajisje elektrike

Përgatitja e ujit të ngrohtë dhe ngrohja e dhomës.