Zbuloni gamën tonë të produkteve Viega Pexfit Pro

Informata gjenerale-Pexfit Pro

Sistemi lidhës i shtypjes me lidhje shtypëse të bëra nga gypat e armëve dhe me shumë shtresa. Tub me shumë shtresa, i qëndrueshëm në dimensione, vulë oksigjeni, ngjyra: e bardhë. Lidhësit e shtypjes me mëngë shtypëse prej çeliku inox për të siguruar ngushtësinë e rrjedhjeve dhe forcën mekanike të lidhjes. Për mbrojtje, tubat janë të pajisur me priza tubash. I përshtatshëm për instalime të fshehura dhe para murit të tubave ngritës dhe instalimeve në dysheme.

Shënimi

Prodhuesi, dimensioni i tubit, grupi, pika e gjelbër në fundin e shtypjes, priza gri e tubit, miratimet e sistemit

 

 • Gyp Pexfit 16×2.0 i Ri
 • Gyp Pexfit 17×2.0
 • Gyp Pexfit 20×2.3 i Ri
 • Gyp Pexfit 25×2.8
 • Gyp Pexfit 32×3.2
 • Gyp Pexfit 40×3.5
 • Gyp Pexfit 50×4.0
 • Gyp Pexfit me izolim 16×2.0 i zi
 • Gyp Pexfit me izolim 16×2.0 i kalter
 • Gyp Pexfit me izolim 20×2.3 i kalter
 • Gyp Pexfit me izolim 25×2.8 i kalter
 • Gyp Pexfit me izolim 32×3.2 i kalter
 • Bryl Pexfit 16×1/2-f
 • Bryl Pexfit 16×1/2-m
 • Bryl Pexfit 20×1/2-f
 • Bryl Pexfit 20×1/2-m
 • Bryl Pexfit 20×3/4-f
 • Bryl Pexfit 20×3/4-m
 • Bryl Pexfit 25×3/4-m
 • Bryl Pexfit 32 B
 • Bryl Pexfit 32×1-f
 • Bryl Pexfit 32×1-m
 • Bryl Pexfit 50-90
 • Bryl Pexfit 50×1 1/2-m
 • Bryl Pexfit 50×5/4-m
 • Bryl Pexfit fi16
 • Bryl Pexfit fi 20
 • Bryl Pexfit fi 25
 • Bryl Pexfit fi 40
 • Pexfit Kaluese L4-A1 16×15
 • Pexfit Kaluese L4-A1 20×15
 • Pexfit Kaluese L4-A1-R4 16×15
 • Pexfit Kaluese L4-A1-R4 20×22
 • Pexfit Kaluese L4-A1-R4 25×22
 • Pexfit Kolektor 20x16x2
 • Pexfit Kolektor 20x16x3
 • Pexfit Kolektor 20x16x4
 • Pexfit Lidhese me fileta 16×3/4
 • Pexfit Lidhese me fileta 20×3/4
 • Pexfit Mbajtese per muri
 • Pexfit Mbajtese per montim anesor
 • Pexfit MS 16×1/2-f
 • Pexfit MS 16×1/m-f
 • Pexfit MS 16×3/4-f
 • Pexfit MS 16×3/4-m
 • Pexfit MS 20×1/2-f
 • Pexfit MS 20×1/2-m
 • Pexfit MS 20×3/4-f
 • Pexfit MS 20×3/4-m
 • Pexfit MS 25×1-m
 • Pexfit MS 25×3/4-f
 • Pexfit MS 25×3/4-m
 • Pexfit MS 32×1-f
 • Pexfit MS 32×1-m
 • Pexfit MS 32×5/4-m
 • Pexfit MS 40×5/4-f
 • Pexfit MS 50×1 1/2-m
 • Pexfit MS 50×5/4-m
 •  
 • Pexfit MS Holender 20×3/4-f
 • Pexfit MS Holender 25×3/4-f
 • Pexfit Redukues 20×16
 • Pexfit Redukues 25×20
 • Pexfit Redukues 32×20 B
 • Pexfit Redukues 32×25 B
 • Pexfit Redukues 40×32
 • Pexfit T-16×1/2×16
 • Pexfit T-16x16x16
 • Pexfit T-20×1/2×20
 • Pexfit T-20x16x16
 • Pexfit T-20x16x20
 • Pexfit T-20x20x16
 • Pexfit T-20x20x20
 • Pexfit T-25x16x16
 • Pexfit T-25x16x20
 • Pexfit T-25x16x25
 • Pexfit T-25x20x20
 • Pexfit T-25x20x25
 • Pexfit T-25x25x16
 • Pexfit T-25x25x20
 • Pexfit T-25x25x25
 • Pexfit T-25×3/4×25
 • Pexfit T-32x25x25 B
 • Pexfit T-32x25x32 B
 • Pexfit T-32×3/4×32-f
 • Pexfit T-40x25x32
 • Pexfit T-40x25x40
 • Pexfit T-40x40x40
 • Pexfit T-50x32x50
 • Pexfit T-32x20x32 B
 • Pexfit T-50
 • Pexfit T-50x1x50-f
 • Pexfit Vazhdues 16
 • Pexfit Vazhdues 20
 • Pexfit Vazhdues 25
 • Pexfit Vazhdues 32
 • Pexfit Vazhdues 40
 • Pexfit Vazhdues 50
 • Pexfit Plloqa kaluese per muri 16×1/2
 • Pexfit Plloqa per muri e dyfisht 16×1/2
 • Pexfit Plloqa per muri e njefisht 16×1/2 f
 • Pexfit Plloqa per muri e njefisht 20×1/2 f