Po shfaqen krejt 5 përfundimet

eloBLOCK

Mënyra moderne e ngrohjes së apartamenteve dhe shtëpive familjare me radiatorë

 • Funksionimi i pajisjes është i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm
 • Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes me funksionim modulues
 • Gama e performancës 6 deri në 28 kW
 • E përputhshme me të gjithë termostatet eBUS / kontrollorët atmosferikë
 • Kombinim i mundshëm me cilindër të jashtëm të ujit të ngrohtë

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

eloMENT

Ngrohës elektrik i dhomës

 • Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit
 • Punë e heshtur
 • Termostati dixhital me dritë prapa
 • Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24
 • Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

miniVED

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm

 • Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar
 • Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min
 • Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë
 • Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW
 • Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

VEDeletronic

Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes

 • Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55 ° C
 • Përfshihet telekomanda
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

VEDpro

Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes

 • Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55 ° C
 • Dizajn modern i sheshtë
 • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
 • Strehimi rezistent ndaj UV
 • Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin: