Kategoria per PompatTermike

Showing all 3 results

Pompa termike Vaillant aroTHERM plus

Pompa Termike monoblock ujë/ajër

 • Pompë termike monoblock me ftohës natyral dhe miqësor me mjedisin R290
 • Niveli më i lartë i efikasitetit të energjisë A +++ dhe COP deri në 5.3
 • I përshtatshëm për ndërtime të reja dhe modernizim (mund të integrohet gjithashtu në një sistem ngrohjeje ekzistuese) – temperatura e rrjedhës në ngrohje deri në 65 ° C dhe në modalitetin DHW deri në 75 ° C
 • Mënyra jashtëzakonisht e qetë e funksionimit e bën atë të përshtatshëm për përdorim në zona banimi të ndërtuara dendur
 • Cilësi dhe besueshmëri e jashtëzakonshme – e zhvilluar në Gjermani dhe e prodhuar në Evropë
Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

Pompa termike Vaillant aroTHERM split

Pompë Termike me inverter ajër/ujë

 • Funksionim i qetë – e përshtatshme për përdorim në shtëpi me terraca
 • Efikasitet i lartë me kosto të ulët të mirëmbajtjes
 • Mund të kombinohet me sistem fotovoltaik
 • Zhvilluar dhe prodhuar nga Vaillant, brenda BE-së
 • Kontroll intuitiv dhe kontroll efikas hibrid me sistemin e kontrollit sensoCOMFORT
 Pompë Termike |  Ftohje | Ngrohje
Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

uniTOWER

Moduli hidraulik për pompën termike aroTHERM

 • Moduli hidraulik dhe depozitimi ACS janë plotësisht të parainstaluara
 • Instalim i shpejtë pa dështim të montimit
 • E përputhshme me sensoCOMFORT
 • Fuqia elektrike e rregullueshme 2-4-6 kW
 • Koncepti i montimit të ndarë
Ftohje
 Calefacción
Bomba kalorike

Krijoni një etiketë energjie