Po shfaqen krejt 4 përfundimet

allSTOR

E përputhshme me gamën e pompave të nxehtësisë Vaillant

 • Gama e zgjeruar e cilindrave tampon deri në 2000 litra
 • Mund të kaskadohet për projekte më të mëdha
 • Nivele të larta izolimi për efikasitet maksimal
 • Cilindrat e tamponit përfshijnë pllaka të brendshme mbytëse / deflektore

Të kërkojë një kuotë

aroSTOR

Zgjidhja e pavarur e rinovueshme për nevojat tuaja për ujë të ngrohtë

 • Përshtatet me kërkesa të larta për ujë të nxehtë, duke e bërë atë të përshtatshëm për shtëpi më të mëdha familjare
 • Kontrollet janë të integruara në njësinë e pompës së nxehtësisë
 • Materiale dhe përbërës të cilësisë së lartë me një garanci pesëvjeçare

 

uniSTOR

E përputhshme me pompat e nxehtësisë Vaillant

 • Plotësisht i pajtueshëm me gamën e pompave të nxehtësisë Vaillant
 • Gama e opsioneve dhe aksesorëve për të përmbushur një gamë të gjerë projektesh dhe kërkesash
 • Izolim dhe efikasitet superior

Të kërkojë një kuotë

uniSTOR VIH

Performanca e pa të metë: gjithë uji i nxehtë që dëshironi

 • Gama e gjerë e kapaciteteve, nga 120 deri në 500 litra.
 • Bërë prej çeliku të qelqëzuar me cilësi të lartë
 • Rehati e lartë e ujit të nxehtë falë periudhës së shkurtër të ngrohjes dhe prodhimit të vazhdueshëm efikas
 • Dy nivele izolimi janë në dispozicion, klasa A dhe klasa B (etiketa e energjisë).
 • E përputhshme me të gjithë gamën Vaillant të kaldajave të montuara në mur dhe në dysheme dhe kolektorëve termikë diellorë