uniSTOR

E përputhshme me pompat e nxehtësisë Vaillant

 • Plotësisht i pajtueshëm me gamën e pompave të nxehtësisë Vaillant
 • Gama e opsioneve dhe aksesorëve për të përmbushur një gamë të gjerë projektesh dhe kërkesash
 • Izolim dhe efikasitet superior

Të kërkojë një kuotë

Category:

Description

Gama e cilindrave të pompës së nxehtësisë uniSTOR është projektuar për të punuar në harmoni me pompat e nxehtësisë Vaillant, për të ofruar sisteme ngrohjeje dhe ujë të nxehtë me efikasitet të lartë. Sipërfaqja e madhe e uniSTOR dhe dizajni i lëmuar i spirales maksimizon transferimin e nxehtësisë, për të siguruar që pompat e nxehtësisë Vailllant të lidhura të funksionojnë me efikasitetin e tyre optimal, për të reduktuar kostot e përdorimit dhe për të rritur performancën e ujit të nxehtë.

Duke filluar nga 150 deri në 800 litra, cilindrat tanë të pompës së nxehtësisë uniSTOR janë të disponueshme si në opsionet e parahidraulike (vetëm 150-300 litra) ashtu edhe në opsionet standarde, duke ju dhënë juve dhe klientëve tuaj edhe më shumë fleksibilitet. Përveç kësaj, cilindrat 250 dhe 300 litra kanë një madhësi të rritur të spirales duke i bërë ata të pajtueshëm me një gamë më të gjerë të sistemeve të pompave të nxehtësisë me burim tokësor.

Cilindrat uniSTOR kanë gjithashtu një Potencial të Ngrohjes Globale më pak se 5 falë izolimit termik të injektuar, si dhe një rezervuari 100% të riciklueshëm prej çeliku inoks me një guaskë të jashtme ultra të ngurtë, për të ofruar një sistem ngrohjeje shumë efikase dhe të qëndrueshme.

 • Izolim poliuretani me injektim termik i kombinuar me panele vakum – Izolim dhe efikasitet superior.
 • Teknologji me mbështjellje të lëmuar, me diametër të madh – Siguron funksionim të qetë, redukton grumbullimin e shkallës dhe ndihmon në efikasitetin afatgjatë përmes heqjes automatike të pluhurit.
 • Potenciali i ngrohjes globale më pak se 5 dhe varfërimi i ozonit 0 – Projektuar në përputhje me kërkesat mjedisore.
 • Xhep sensor i pozicionuar termodinamikisht – Optimizon performancën e sistemit.
 • Enët e zgjerimit të përfshira ose të disponueshme si aksesorë – Oferta e zgjidhjeve të plota të sistemit duke përmbushur të gjitha rregullat e ndërtimit.
 • Cilindër uniSTOR i hidraulikut paraprak:
  • 200 litër
  • 250 litër
  • 300 litër
 • Cilindri para hidraulik i hollë uniSTOR:
  • 150 litre
 • Cilindri standard uniSTOR:
  • 150 litër
  • 200 litër
  • 250 litër
  • 300 litër
 • uniSTOR large capacity cylinder:
  • 500 litër
  • 800 litër