allSTOR

E përputhshme me gamën e pompave të nxehtësisë Vaillant

  • Gama e zgjeruar e cilindrave tampon deri në 2000 litra
  • Mund të kaskadohet për projekte më të mëdha
  • Nivele të larta izolimi për efikasitet maksimal
  • Cilindrat e tamponit përfshijnë pllaka të brendshme mbytëse / deflektore

Të kërkojë një kuotë

Category:

Përshkrim

Gama e cilindrave tampon allSTOR përbëhet nga gjashtë cilindra – që variojnë nga 300 në 2000 litra, të cilët mund të kaskadohen për kapacitete dhe fleksibilitet edhe më të madh gjatë instalimit.

Gama Vaillant e cilindrave të tamponit allSTOR plotëson gamën tonë të pompës së nxehtësisë flexoTHERM pasi ato i lejojnë ato të funksionojnë me efikasitet, sigurojnë furnizim të vazhdueshëm edhe në periudha “off” dhe lejojnë zgjatjen e kohës së funksionimit të pompës së nxehtësisë.

  • Gama e zgjeruar e buferëve deri në 2000 litra – E përputhshme me të gjitha burimet e nxehtësisë dhe plotëson kërkesat për sistemet shtëpiake dhe komerciale
  • Nivele të larta të izolimit – Humbje minimale të nxehtësisë duke arritur vlerësimin ErP ‘B’
  • Dimensione të reja të hollë për cilindra më të vegjël – Fleksibilitet më i madh për një sërë vendndodhjesh
  • Lidhjet inline – Instalim i thjeshtë dhe i rregullt
  • Kapëse në izolim – Më e lehtë dhe më e lehtë për t’u trajtuar në seksione më të vogla dhe duke dhënë fleksibilitet më të madh gjatë instalimit
  • Pllakat e brendshme të pengesave/deflektorëve – Përmirëson qarkullimin dhe shtresimin brenda cilindrit tampon
  • Buferët mund të instalohen në kaskadë – Kapacitet më i madh për t’u kujdesur për projekte më të mëdha

Të dhënat teknike