Bojler për ujë sanitar

Bojleri për ujë sanitar: Style Double Serpentine 

  • Higjienike dhe rezistente ndaj korrozionit (konsumimit) falë smaltit të shtuar të titanit 250-450 mikron
  • Izolim i fortë poliuretani me trashësi 50 mm dhe densitet 44 kg/m³ për produkte nga 100 lt deri në 500 lt përfshirëse
  • Presioni i funksionimit 10 Bar, Presioni i projektimit 13 Bar
  • Mbulesa lëkure Vinlex për produkte nga 100 lt deri në 500 lt përfshirëse
  • Përputhet me standardet evropiane
Category:

Description

Nëse dëshironi të ngroheni në një mënyrë miqësore me mjedisin, tani mund ta bëj këtë me AroTHERM plus të RI. Pompa e re e nxehtësisë aroTHERM plus ajër-ujë kombinon performancën superiore, efikasitetin e energjisë dhe qëndrueshmërinë.

Në kombinim me stacionin hidraulik uniTOWER plus, aroTHERM plus ofron, përveç ngrohjes dhe ftohjes, komoditetin maksimal të ujit të nxehtë nëpërmjet një rezervuari të integruar. Performanca (COP në A7 / W35) deri në 5.3 dhe klasa e efikasitetit të energjisë A +++ reduktojnë konsumin e njësisë së jashtme me më shumë se 10%. *

E pajisur me teknologjinë më të fundit, aroTHERM plus kombinon ngrohjen, ftohjen dhe ujin e nxehtë në një zgjidhje. Përdor ftohës natyral R290 dhe ofron performancë të jashtëzakonshme; në të njëjtën kohë ka një potencial jashtëzakonisht të ulët të ngrohjes globale (GWP 3), gjë që e bën aroTHERM plus jashtëzakonisht miqësore me mjedisin. Sistemi, ndër të tjera, mund të lidhet me sisteme fotovoltaike ose sistemet solare.

Nuk nevojitet shumë hapësirë për karakteristika të shkëlqyera. Njësia e brendshme uniTOWER plus ka madhësinë e një ngrirësi dhe përshtatet në dhomat ndihmëse. Gjithashtu, njësia e jashtme aroTHERM plus përmban dimensione mbresëlënëse kompakte.

Sistemi Sound Safe i bën pompat tona të nxehtësisë jashtëzakonisht të qeta dhe pothuajse të pamundura për t’u dëgjuar. Pompat e reja të nxehtësisë aroTHERM plus ajër/ujë lëshojnë vetëm 28 dB (A) në një distancë prej tre metrash në regjimin e punës së natës – jo më shumë se shushurima e gjetheve. Sistemi mund të vendoset pranë një ndërtese banimi, madje edhe në zona me popullsi të dendur.

aroTHERM plus është një zgjidhje funksionale për objektet e reja. Krahas ngrohjes dhe ftohjes, ofron komoditet maksimal në përgatitjen e ujit të ngrohtë shtëpiak në kombinim me njësinë uniTOWER. Mund të përdoret gjithashtu në ndërtesat ekzistuese si një alternativë ndaj burimeve të energjisë fosile – mund të kombinohet me radiatorë për shkak të temperaturës së lartë të rrjedhës deri në 75 ° C.

Pavarësisht nga kërkesat tuaja ose ndryshimet e jashtme të temperaturës, ju keni gjithmonë një sistem ngrohjeje nën mbikëqyrje me sistemin e kontrollit sensoCOMFORT.

Falë aplikacionit sensoAPP, ju mund të kontrolloni sistemin kur jeni larg shtëpisë.

* Kursimet e arritura ose të arritshme të energjisë varen nga faktorë të ndryshëm (p.sh. çmimet lokale të energjisë elektrike, vendndodhja gjeografike, cilësimet e ngrohjes, temperatura e jashtme) dhe mund të ndryshojnë.

.

Të dhënat teknike

Pompë termike aroTHERM plus monobllok
Informacion i pergjithshëm
Efekti i daljes4, 5, 6, 8, 12, 15 kW
Klasa e efikasitetit të energjisë në temperaturën e rrjedhës 35 ° C (A +++ në D)A+++
Klasa e efikasitetit të energjisë në temp. linja e rrjedhës 55 ° C (A +++ në D)A++
Temperatura maksimale rrjedhja në regjimin e ngrohjes65 °C
Maks. temp. linja e rrjedhjes gjatë përgatitjes së ujit të ngrohtë75 °C
Funksioni aktiv i ftohjesDA
Dimensionet, të papaketuara (lartësia / gjerësia / thellësia)765 – 1565 / 1100 / 450 mm
Pesha, e paketuar121 -203 kg
Fuqia e zërit në regjimin A7 / W3551 – 59 db(A)
Fuqia e zërit në një distancë prej 3 m, në regjimin e natës28 db(A)
FtohësiR290
GWP3
uniTOWER plus (Moduli Hidraulik) – VIH 190/6 E
Dy opsione me / pa ngrohës elektrik të integruar6/9 kW (230V/400V)
Dimensionet e paketuara (lartësia / gjerësia / thellësia)1880 / 595 / 693 mm
Pesha, e paketuar143/146 kg
Fuqia e zërit të slloteve A7 / W55≤ 30 dB(A)
Kapaciteti i integruar i rezervuarit i përgatitjes së ujit të ngrohtë185 L
Diferenca e lejueshme e lartësisë midis njësisë së jashtme dhe asaj të brendshme≤ 15 m
Stacioni hidraulik VVWZ MEH 97/6
Ngrohës elektrik i integruar 6/9 k W (230V/400V)
Dimensionet e paketuara (lartësia / gjerësia / thellësia)720 / 440 / 350 mm
Pesha, e paketuar20 kg