eRELAX

Telekomandë e ngrohjes dhe ujit të ngrohtë nëpërmjet rrjetit WiFi – Vaillant eRELAX

 • Telekomandë e ngrohjes dhe ujit të nxehtë përmes smartphone ose tabletit tuaj
 • Rregulloni temperaturat sipas stilit të jetës personale
 • Kurseni sa herë që mundeni, monitoroni konsumin e energjisë dhe gazit
 • Ndërfaqja eBUS me lidhje me një pajisje Vaillant
Rregullore
Rregullore
Category:

Përshkrim

Me aplikacionin Vaillant eRELAX, mund të relaksoheni kur bëhet fjalë për ngrohjen precize dhe menaxhimin e ujit të nxehtë në shtëpinë tuaj. Sepse tani e tutje, me menaxhimin e rrjetit tonë Wi-Fi dhe një zgjidhje të thjeshtë aplikimi, ju merrni kontrollin e temperaturës, kostove dhe konsumit të energjisë. Në këtë mënyrë ju do të jeni në gjendje të ngrohni dhe të kurseni para në të njëjtën kohë sepse ngrohja dhe uji i nxehtë do të jenë të disponueshëm vetëm kur të keni vërtet nevojë.

Karakteristikat dhe përfitimet:

 • Pajisja juaj Vaillant në smartphone tuaj.
  Menaxhoni pajisjen tuaj në çdo kohë, nga kudo, për të përfituar sa më shumë prej saj
 • Programoni sipas stilit tuaj të jetesës.
  Vendosni profile individuale për ngrohje dhe ujë të ngrohtë për çdo ditë të javës.
 • Optimizuar për ndryshim për më mirë.
  Rishikoni dhe personalizoni programet tuaja. Për kursime edhe më të mëdha të energjisë.
 • Kurseni sa herë që mundeni.
  Ngroheni. Dhe kurseni para. Për shembull, kur jeni duke fjetur ose kur jeni larg.
 • Ndryshoni cilësimet kur dëshironi.
  Thjesht ndryshoni orarin tuaj ekzistues kur planet tuaja ndryshojnë.
 • Ndiqni dhe jini gjithmonë të vetëdijshëm për atë që po ndodh.
  Statusi në kohë reale, njoftimet e ngjarjeve dhe konsumi i energjisë dhe gazit me një shikim.
 • Një pajisje, shumë mundësi.
  Kur zgjidhni Vaillant eRELAX, kuptoni sa shumë gjëra janë të mundshme në të njëjtën kohë: rregullim i përshtatshëm i kthesave të ngrohjes në ditë, krijimi i një profili javor, krahasimi i konsumit të energjisë për periudha të caktuara, përdorimi i butonit Larg për të planifikuar mungesat, mbrojtje nga ngrica gjatë dimrit apo edhe përfitoni nga mbështetja më e shpejtë me sistemin tonë unik të sinjalizimit në distancë.