miniVED

Ngrohës uji elektrik i menjëhershëm

  • Përgatitja e ujit të ngrohtë me rrjedhje, me sasi të kufizuar
  • Shkarkimi i ujit të nxehtë: 2,0 litra/min deri në 3,3 litra/min
  • Dy versione të pajisjes: presion të ulët dhe presion të lartë
  • Prodhimi i vlerësuar: 3,5 kW, 4,4 kW, 5,7 kW
  • Klasa e efikasitetit të energjisë në përgatitjen e DHW A

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

Category:

Përshkrim

Ngrohësi i menjëhershëm hidraulik miniVED është ideal për ngrohjen e ujit me një sasi të kufizuar në një grykë (larje me dorë). Falë dimensioneve të saj kompakte, pajisja mund të vendoset lehtësisht nën grykë. Mjafton të sigurohet vetëm lidhja me rrjetin (njëfazor) dhe ka ujë të nxehtë. Në varësi të llojit të rubinetit, përdoruesi disponon një version të pajisjes pa presion ose presion të lartë. Duke rregulluar rrjedhën brenda pajisjes, përdoruesi mund të zgjedhë me një prurje më të ulët – temperaturë më të lartë, ose me një rrjedhje më të lartë – temperaturë më të ulët.

Të dhënat teknike

 VED H 3/3 NVED H 4/3 NVED H 6/3 NVED H 3/3VED H 4/3VED H 6/23
Në përgjithësi
Klasa e efiçencës së energjisë në përgatitjen e ujit të ngrohtë (A + deri në F)AAAAAA
EkzekutimiPresion i ulëtPresion i ulëtPresion i ulëtShtypje e lartëShtypje e lartëShtypje e lartë
Efekti nominal3,5 kW4,45 kW5,7 kW3,5 kW4,5 kW5,7 kW
Seksioni kryq minimal i përcjellësit1,5 mm²2,5 mm²4,0 mm²1,5 mm²2,5 mm²4,0 mm²
Rryma dimensionale15 A19 A25 A15 A19 A25 A
Lartësia143 mm143 mm143 mm143 mm143 mm143 mm
Gjerësia191 mm191 mm191 mm191 mm191 mm191 mm
Thellesi79 mm79 mm79 mm79 mm79 mm79 mm
Pesha1,4 kg1,4 kg1,4 kg1,4 kg1,4 kg1,4 kg
Lloji i mbrojtjesIP 25IP 25IP 25IP 25IP 25IP 25
Lidhje elektrike230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz230/50 V/Hz
       
Komoditeti i ujit të nxehtë
Sasia e ujit të ngrohtë ∆T = 25 K2 lit.2,5 lit.3,2 lit.2 lit.2,5 lit.3,2 lit.