sensoHOME

Termostati i dhomës me modulim dixhital

  • Kontrolli i temperaturës së dhomës me një qark ngrohjeje
  • Programimi kohor i ngrohjes dhe përgatitjes së ujit të ngrohtë shtëpiak
  • Ekran monokristalor TFT me mesazhe me tekst
  • Kontrolli i temperaturës së dhomës duke përdorur aplikacionin sensoAPP
Rregullore
Category:

Përshkrim

Merrni kontrollin dhe mbështetuni në cilësinë e lartë gjermane: Termostati i dhomës Vaillant sensoHOME me konceptin e tij intuitiv të funksionimit garanton rehati maksimale në disa hapa.

Ndihmësi juaj personal i rehatisë

Për ta bërë shtëpinë tuaj sa më komode, sensoHOME përmban 12 programe të ndryshme të motit. Ekziston gjithashtu një asistent personal për të lehtësuar procesin e programimit të kohës. Në vetëm pak minuta, përmes pyetjeve të thjeshta rreth zakoneve tuaja të jetës, asistenti do të konfigurojë profilin tuaj ideal.

aplikacion sensoAPP

Duke kombinuar termostatin sensoHOME me njësinë e internetit të komunikimit sensoNET VR 921, sistemi i ngrohjes mund të kontrollohet edhe nëpërmjet një smartphone dhe aplikacionit falas sensoAPP. Aplikacioni i ri ofron aplikim të lehtë dhe përshtatje sipas nevojave dhe kërkesave individuale.

Lehtësia e funksionimit

Shijoni një dizajn modern që integrohet në mënyrë të përsosur në hapësirat moderne të jetesës: sensori i ri përmban një ekran me rezolucion të lartë, katër butona të ndjeshëm ndaj prekjes dhe një menu rrëshqitëse. Struktura e qartë e menysë dhe butoni shtesë për më shumë informacion garantojnë lehtësinë e funksionimit. Përcaktoni temperaturën tuaj ideale në vetëm disa hapa.

Kurba e ngrohjes adaptive

Duke kombinuar termostatin sensoHOME me një sensor të jashtëm të temperaturës, kontrolli i temperaturës mund të vendoset gjithashtu sipas lakores së ngrohjes. Termostati do të zgjedhë kurbën më efikase të ngrohjes në varësi të reagimit të sistemit të ngrohjes dhe shpejtësisë së arritjes së temperaturës së dhomës.

Varianti i termostatit me valë

Në situatat e instalimit kur nuk është e mundur të lidhni kabllon, një version me valë i këtij termostati i quajtur VRT 380f është gjithashtu i disponueshëm për përdoruesit. Termostati përbëhet nga një transmetues që ndodhet pranë bojlerit, dhe një termostat me valë që vendoset në murin e dhomës së ndenjes.

Të dhënat teknike

 sensoHOME
Klasa ErPII, V, VI
Kuvendina zid
Kaldaja me kondensim+
Pompat e nxehtësisë+
Sistemi hibrid 
Kaskada 
Ventilim (qendror) 
Sistemet diellore 
Numri i qarqeve të ngrohjes1
Numri i korrigjuesve të dhomës 
Aplikacioni sensoAPP (me VR921)+
Mbështet kontrollin e temperaturës së dhomës përmes dixhitalit radijatorskih glava – ambiSENSE 
Rregullim fleksibël i ngrohjes+
Modulimi i vetëm i temperaturës së dhomës+(me sensor te jashtem)
Funksioni i programuar i tharjes së mallës+
Sensori i lagështisë 
Sistemet fotovoltaike 
EnergjOptimizer (EEBUS) 
Asistent instalimi+
Asistenti i konfigurimit të programit të kohës+
Varianti pa telada
  •