uniTOWER

Moduli hidraulik për pompën termike aroTHERM

  • Moduli hidraulik dhe depozitimi ACS janë plotësisht të parainstaluara
  • Instalim i shpejtë pa dështim të montimit
  • E përputhshme me sensoCOMFORT
  • Fuqia elektrike e rregullueshme 2-4-6 kW
  • Koncepti i montimit të ndarë
Ftohje
 Calefacción
Bomba kalorike

Krijoni një etiketë energjie

Category:

Përshkrim

Komponenti i ri aroTHERM, uniTOWER, ofron të gjithë komponentët e nevojshëm hidraulikë dhe një akumulator të teknologjisë së fundit 190 litra, përveç njësisë së kontrollit multiMATIC 700, ai kontrollon dhe menaxhon sistemin që kontribuon në ofrimin e rehatisë më të madhe.

Ai plotëson shumicën e nevojave të shtëpive të sapondërtuara për një familje, plotëson portofolin e aroTHERM me një zgjidhje të krijuar për t’u instaluar shpejt dhe lehtë. Teknologjia e sofistikuar e mbështetjes elektrike për uniTOWER redukton konsumin e energjisë dhe kostot e funksionimit, duke rezultuar në ngrohje më të qëndrueshme.