VEDeletronic

Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes

  • Kontroll i vazhdueshëm elektronik i energjisë në rangun nga 20 në 55 ° C
  • Përfshihet telekomanda
  • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
  • Strehimi rezistent ndaj UV
  • Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

Category:

Description

Ngrohësi elektronik i menjëhershëm ekskluziv i ujit të nxehtë VED ofron ujë të nxehtë maksimal dhe rehati gjatë trajtimit falë kontrollit elektronik të fuqisë dhe volumit, telekomandës me valë të papërshkueshëm nga uji dhe ekranit të lehtë për t’u lexuar. Elektronika mat temperaturën e hyrjes së ujit të ftohtë dhe rrjedhën e kërkuar dhe mbi këtë bazë përcakton efektin e kërkuar për të arritur temperaturën e dëshiruar të ujit të nxehtë, e cila është e rregullueshme midis 20 dhe 55 C gjithmonë saktësisht në shkallë. Me luhatjet e presionit dhe të temperaturës së hyrjes, temperatura e caktuar mbetet konstante, edhe nëse, për shembull, kërkohet ujë i nxehtë në dush, vaskë ose lavaman. Nëpërmjet monitorimit të integruar të energjisë, përdoruesi mund të monitorojë konsumin aktual të energjisë elektrike.

Pajisja dorëzohet me një telekomandë të papërshkueshëm nga uji përmes së cilës mund të vendosni temperaturën e dëshiruar të ujit të nxehtë.

Mbrojtja nga mbinxehja dhe mbrojtja nga spërkatja e ujit i siguron përdoruesit fundor mbrojtjen maksimale të mundshme.

Për funksionimin e pajisjes, është e nevojshme të sigurohet një lidhje elektrike trefazore.

Të dhënat teknike

 VED E 18/8 – 27/8 E INT
Në përgjithësi
Klasa e efiçencës së energjisë në përgatitjen e ujit të ngrohtë (A + deri në F)A
Efekti18, 21, 24, 27 kW
Rregullorja e performancësRregullimi i vazhdueshëm në rangun nga 30 në 55 ° C
Lartësia481 mm
Gjerësia240 mm
Thellesi99 mm
Pesha4,4 kg
  
Komoditeti i ujit të nxehtë
Rrjedha maksimale e ujit ΔT 30 K10/12/14/16 lit/min.
temperatura e daljes së ujit20 – 55 °C
  
Mbrojtja
Lloji i mbrojtjes

IP 25