VEDpro

Përgatitja e ujit të nxehtë sipas parimit të rrjedhjes

  • Kontroll elektronik i fuqisë në rangun nga 30 në 55 ° C
  • Dizajn modern i sheshtë
  • I papërshkueshëm nga uji, mbrojtje IP 25
  • Strehimi rezistent ndaj UV
  • Instalim i shpejtë dhe i lehtë

Për më shumë klikoni në foto për të lexuar prospektin:

Category:

Description

Ngrohësi elektronik i menjëhershëm i ujit VED, i quajtur gjerësisht ngrohës uji i menjëhershëm, është një pajisje praktike për furnizim të shpejtë me ujë të nxehtë në apartamente ose zyra. Falë kontrollit elektronik të performancës, elektronika matë në mënyrë të pavarur temperaturën dhe rrjedhën e ujit të ftohtë dhe, bazuar në këto vlera, përcakton performancën e pajisjes që kërkohet për të arritur temperaturën e dëshiruar të ujit të nxehtë.

VED elektronike ofron rehati të lehtë me ujë të nxehtë sipas nevojave. Temperaturat e ujit të nxehtë në rangun prej 30 deri në 60 ° C mund të zgjidhen nëpërmjet komandimit rrotullues në panelin e kontrollit, në varësi të faktit nëse bëhet fjalë për dush apo thjesht për larje me duar.

Mbrojtja mekanike kundër djegieve dhe mbrojtja nga spërkatja e ujit siguron prerjen maksimale tërthore me mbrojtjen maksimale të mundshme.

Për funksionimin e pajisjes, është e nevojshme të sigurohet një lidhje elektrike trefazore.

Të dhënat teknike

 VED E 18/8 – 27/8 INT
Në përgjithësi
Klasa e efiçencës së energjisë në përgatitjen e ujit të ngrohtë (A + deri në F)A
Efekti18, 21, 24, 27 kW
Rregullorja e performancësStupnjevita regulacija u rasponu od 30 do 55 °C
Lartësia481 mm
Gjerësia240 mm
Thellesi99 mm
Pesha4,4 kg
  
Komoditeti i ujit të nxehtë
Rrjedha maksimale e ujit për modelet 18 deri në 24 kW8 lit/min.
Rrjedha maksimale e ujit për modelin 27 kW10 lit/min.
  
Mbrojtja
Lloji i mbrojtjesIP 25