auroSTEP pro

Koncept i provuar në dizajn kompakt

Kategoria: Shifra: 104-002

Përshkrimi

  • Për furnizim me ujë të ngrohtë shtëpiak
  • Vëllimet e rezervuarit 150, 200 dhe 300 litra
  • Nuk ka kosto shtesë të energjisë për funksionin e pompës, sistemi mund të shtohet në rezervë elektrike
  • Reduktuar kostot e mirëmbajtjes
  • Mbrojtja nga korrozioni

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant