Pompa termike Vaillant aroTHERM Split

Pompë Termike me inverter ajër/ujë

Kategoria: Shifra: 100-003 Etiketë:

Përshkrimi

 • Funksionim i qetë – e përshtatshme për përdorim në shtëpi me terraca
 • Efikasitet i lartë me kosto të ulët të mirëmbajtjes
 • Mund të kombinohet me sistem fotovoltaik
 • Zhvilluar dhe prodhuar nga Vaillant, brenda BE-së
 • Kontroll intuitiv dhe kontroll efikas hibrid me sistemin e kontrollit sensoCOMFORT
 • Ftohje
 • Ngrohje

Pompa termike Vaillant aroTHERM Split ofron komoditetin maksimal të ngrohjes dhe ujit të nxehtë për të gjitha llojet e ndërtesave dhe sistemeve të ngrohjes. Gama e rezultateve të disponueshme do të thotë se ka një zgjidhje që i përshtatet shumicës së shtëpive në Kosovë. I projektuar për instalim të shpejtë dhe fleksibël, aroTHERM Split dorëzohet i parambushur me ftohës të mjaftueshëm për të mbështetur një instalim 15 metra larg nga ndërtesa.

Informacion i përgjithshëm

Në varësi të pronës, pompa termike Vaillant aroTHERM Split mund të instalohet në kopsht ose të montohet drejtpërdrejt në një mur ose çati. Vaillant ofron pajisje të përsosura për të plotësuar çdo lloj instalimi. Pompat termike Vaillant aroTHERM funksionojnë po aq mirë kur instalohen në ndërtesa të reja me ngrohje nën dysheme ose kur montohen në sistemet ekzistuese të ngrohjes me radiatorë.

Nga vetëm tre metra larg, niveli i presionit akustik për aroTHERM Split është 35 dB(A), që do të thotë se është një zgjidhje jashtëzakonisht e qetë dhe pa zhurmë që mund të instalohet pa problem në komunitetet e mbushura dendur.

Karakteristikat dhe përfitimet

 • Pesë modele të disponueshme – aroTHERM Split 3.5kW, 5kW, 7kW, 10kW dhe 12kW
 • Sound Safe System- Funksionimi jashtëzakonisht me zhurmë të ulët lejon opsione fleksibël të vendndodhjes
 • Vlerësimi A++ ErP – Shumë efikas për të ndihmuar në uljen e kostove të funksionimit dhe për të arritur pagesa më të larta RHI
 • Modulimi i performancës – Rregullon automatikisht fuqinë për të ruajtur rehatinë dhe për të optimizuar efikasitetinë ul
 • Gjurmë standarde – Të gjitha daljet kanë të njëjtën gjurmë për specifikim dhe instalim të thjeshtuar
 • Prodhuar në Evropë – Dizajni, zhvillimi, testimi dhe prodhimi i brendshëm garanton cilësinë e Vaillant
 • Instalim i lehtë – Projektuar me transport dhe trajtim të përmirësuar, në mënyrë që të mund të instalohet dhe vihet në punë brenda një dite
 • Kontroll pronësor i bazuar në aplikacion – Me udhëzuesin e lehtë të instalimit për konfigurim të lehtë dhe kompensim të motit si standard, të gjitha të kontrolluara nëpërmjet një pajisjeje celulare, kur instalohet me VR920
 • Tub 15 metra i bashkangjitur – Thjeshton dhe zvogëlon kohën e instalimit

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant

Koeficienti sezonal i performancës (SCOP), klima mesatare, W35

4.56, 4.62, 4.70, 4.88

Min.-maks. distanca midis njësisë së jashtme dhe asaj të brendshme (e mbushur paraprakisht deri në 15 m)

cifi3-25 m

Diferenca maksimale në lartësi ndërmjet njësisë së jashtme dhe asaj të brendshme

10 m

Lëngu ftohës, pompë termike

R410a

Potenciali i ngrohjes globale sipas Rregullores (BE) Nr. 517/2014

2,088 GWP

Sasia e lëngut ftohës

1.50 kg, 2.39 kg, 3.60 kg

Ekuivalenti i CO₂

3.13 t, 4.99 t, 7.52 t

Dalja e ngrohjes A-7/W35 / hyrja elektrike / COP

10.20 / 3.64 / 2.80 kW, 11.90 / 4.76 / 2.50 kW, 3.60 / 1.13 / 3.20 kW, 4.90 / 1.81 / 2.70 kW, 6.70 / 2.48 / 2.70 kW

Dalja e ngrohjes A2/W35 / hyrja elektrike / COP

2.50 / 0.66 / 3.80 kW, 3.40 / 0.89 / 3.80 kW, 4.60 / 1.21 / 3.80 kW, 8.30 / 2.13 / 3.90 kW, 8.30 / 2.24 / 3.70 kW

Dalja e ngrohjes A7/W35 / hyrja elektrike / COP

10.30 / 2.24 / 4.60 kW, 3.20 / 0.64 / 5.00 kW, 4.50 / 0.94 / 4.80 kW, 5.80 / 1.23 / 4.70 kW, 9.80 / 2.09 / 4.70 kW

Dalja e ngrohjes A7/W35 / hyrja elektrike / COP

10.40 / 3.71 / 2.80 kW, 11.00 / 3.93 / 2.80 kW, 2.80 / 1.08 / 2.60 kW, 3.70 / 1.37 / 2.70 kW, 5.00 / 1.85 / 2.70 kW