Njësia e brendshme uniTOWER pure me bojler të integruar

uniTOWER pure

Kategoria: Shifra: 100-002-1

Përshkrimi

 • Bojleri prej 190 litrash për pompa termike me të gjitha komponentët për një instalim të lehtë.
 • Ekran me funksion me prekje
 • Madhësia e vogël e bën këtë njësi të brendshme ideale për hapësira të vogla.
 • Duke vendosur të gjitha lidhjet në pjesën e sipërme drejtpërsëdrejti në mur.
 • Funksionim i qetë: <45dB(A)

Zgjidhja e plotë elektrike 1: aroTHERM pure me uniTOWER pure

uniTOWER pure është njësi e brendshme e lidhur me pompën termike aroTHERM pure në një konfigurim të plotësisë elektrike. Me uniTOWER pure, keni të gjitha komponentët hidraulikë në një pajisje dhe komoditet të lartë të ujit të ngrohjes për një shtëpi me katër persona. Madhësia e vogël dhe lidhjet në pjesën e sipërme bëjnë këtë njësi hidraulike ideale për instalim në dhomën e shërbimeve.

Dizajn modern dhe kompakt.

Kjo njësi hidraulike ofron avantazhe të shumta:

 • Instalimi i shumë-funksional i pastruesit me vend, i gatshëm për përdorim - i plotë me të gjitha komponentët elektronikë dhe hidraulikë.
 • Komoditeti i ujit të ngrohtë për katër persona falë kazanit të integruar prej 190 litrash.

uniTOWER pure është e lehtë për tu instaluar në shtëpi, falë sistemit të quajtur të montimit të ndarë dhe dimensioneve të kompakta. Sipërfaqja e dyshemes zë më pak se 0.5 m², duke e bërë atë të mos jetë më e madhe se një frigorifer.

Zgjidhja e plotë elektrike 2: aroTHERM pure me modul hidraulik*

A keni nevojë për më shumë ujë të ngrohtë? Atëherë kombinoni modulin tonë hidraulik me një kazan uniSTOR me aroTHERM pure:

 • Kapaciteti i ruajtjes nga 200 deri në 500 litra
 • Përdorimi i njëkohshëm i disa pikave të ujit.
 • Komoditet i shkëlqyeshëm i ujit të ngrohur për gjashtë persona.
 • Mundësia për të integruar një sistem solar termik.

*moduli hidraulik me elemente elektrike

Zgjidhja 3 (hibride): aroTHERM pure me kazan dhe modul hidraulik*

Dëshironi të kurseni në gaz, por të mos përballeni menjëherë me kosto të larta të investimeve? Përzgjidhni atëherë një zgjidhje hibride me aroTHERM pure në kombinim me kazanin tuaj dhe një modul hidraulik.

*moduli hidraulik pa elemente elektrike

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant

Dy opsione me / pa ngrohës elektrik të integruar

6/9 kW (230V/400V)

Pesha, e paketuar

143/146 kg

Dimensionet, të papaketuara (gjerësia / thellësia / lartësia)

595 / 693 / 1880 mm

Fuqia e zërit të slloteve A7 / W55

≤ 30 dB(A)

Kapaciteti i integruar i rezervuarit i përgatitjes së ujit të ngrohtë

185 L

Diferenca e lejueshme e lartësisë midis njësisë së jashtme dhe asaj të brendshme

≤ 15 m

Mund t’ju pëlqejnë edhe…