eloBLOCK

Sistemi elektrik i ngrohjes qendrore

Mënyra moderne e ngrohjes së apartamenteve dhe shtëpive familjare me radiatorë

Kategoria: Shifra: 101-001

Përshkrimi

  • Funksionimi i pajisjes është i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm
  • Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes me funksionim modulues
  • Gama e performancës 6 deri në 28 kW
  • E përputhshme me të gjithë termostatet eBUS / kontrollorët atmosferikë
  • Kombinim i mundshëm me cilindër të jashtëm të ujit të ngrohtë

Ngrohje qendrore elektrike

Gjenerata e re e pajisjeve të ngrohjes qendrore elektrike eloBLOCK të Vaillant ofron një mënyrë moderne të ngrohjes së apartamenteve dhe shtëpive familjare me radiatorë. Funksionimi i këtyre pajisjeve është plotësisht i automatizuar dhe pothuajse i padëgjueshëm. Pajisjet janë të pajisura plotësisht me të gjitha elementet e punës dhe të sigurisë. Ndezja sekuenciale e bobinave të ngrohjes parandalon impulset e padëshiruara në rrjetin elektrik kur ndizni / fikni pajisjen. Duke qenë se bëhet fjalë për energjinë elektrike, funksionimi i këtyre pajisjeve është tërësisht miqësor me mjedisin, funksionimi i tyre nuk kërkon oxhak dhe është i mundur instalimi i tyre në hapësirat më të vogla sepse nuk përdorin ajër për djegie. Krahasuar me gjeneratën e mëparshme, gjenerata e re ka një tabelë elektronike me komunikim eBUS, kështu që tani është e mundur të kombinohet me të gjithë termostatët e dhomës eBUS ose rregullatorët atmosferikë që do të kontrollojnë sistemin e ngrohjes në varësi të temperaturës së jashtme. Gjithashtu, përmes komunikimit eBUS, gjenerata e re e eloBLOCK do të jetë shumë më e lehtë për t’u lidhur me sistemet komplekse të ngrohjes si një opsion për mbështetje ose rinxehje.

Funksionimi i pajisjes kërkon lidhje trefazore, me përjashtim të modeleve 6 dhe 9 kW, ku është e mundur të bëhet një lidhje njëfazore me seksionin e duhur të kabllove elektrike.

Për lehtësi edhe më të madhe, pajisja mund të kombinohet me një rezervuar 120 litrash me ngrohje indirekte duke përdorur grupin origjinal të bashkimit hidraulik.

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant