Kaldaja me Dru/Qymyr BIO-PEK B me Furrë

Kaldaja me dru nga Centrometal

Kategoria: Shifra: 400-002

Përshkrimi

 • E rregullueshme
 • Dizajn modern
 • Efiçiente

BIO-PEK B kaldaja me ujë të nxehtë prej çeliku për ndezjen e lëndëve djegëse të ngurta janë projektuar për ngrohjen e ambienteve më të vogla dhe për gatim dhe pjekje. Prodhimi i nxehtësisë i transferuar në ujin e ngrohjes është 12, 19 dhe 25 kW, dhe 5-6 kW transferohet në hapësirën përreth përmes pllakës së sipërme ngrohëse. Ekziston mundësia e një kaldaje me lidhje djathtas ose majtas me oxhakun. Nëse fuqia e ngrohjes është e mjaftueshme, kaldaja mund të prodhojë energji ngrohëse për më shumë se një kat të vetëm. Ato mund të lidhen me sistemet e ngrohjes qendrore të mbyllura dhe të hapura, me dhe pa rezervuarin e akumulimit.

Kaldaja përshtatet lehtësisht me kërkesat për ngrohjen e hapësirës duke ndryshuar pozicionin e grilës së kutisë së zjarrit. Dizajni modern dhe dimensionet në përputhje me standardet normale të mobiljeve mundësojnë integrimin në një hapësirë kuzhine, si dhe në çdo dhomë tjetër brenda një shtëpie, që ka lidhje të drejtpërdrejtë me një oxhak. Kaldaja janë prodhuar sipas standardeve EN 12815 dhe në përputhje me ISO 9001 dhe ISO 14001.

 • Kaldaja me ujë të ngrohtë për sistemet e ngrohjes qendrore, gatimit dhe pjekjes, që prodhohen për ndezjen e lëndëve djegëse të ngurta.
 • Ngrohja e mëtejshme prodhohet nga pllaka e sipërme e cila ngroh dhomën.
 • Një dhomë djegieje me përmasa të përshtatshme dhe një numër kanalesh të gazrave të tymit mundësojnë shkëmbimin e temperaturës dhe gatimin me performancë të lartë në pjatën e sipërme të saj, si dhe pjekjen në furrë.
 • Mundësia e ndryshimit të pozicionit të grilës së kutisë së zjarrit me një mekanizëm të integruar mundëson gatimin dhe pjekjen gjatë gjithë vitit.
 • Furra e gjerë lejon përdorimin e pjatave standarde.
 • Xhami rezistent ndaj zjarrit dhe një termometër në derën e furrës mundësojnë kontrollin e ushqimit në furrë.
 • Dorëzimi standard përfshin shkëmbyesin e nxehtësisë dhe lidhjen me valvulën termike që mundëson instalimin edhe në sistemet e mbyllura të ngrohjes qendrore.
 • Dera e madhe mundëson ndezjen me copa të mëdha (33 cm të gjata) të karburantit të ngurtë, si dhe pastrim dhe mirëmbajtje të lehtë.
 • Pompa e qarkullimit të sistemit të ngrohjes qendrore kontrollohet nga një termostat i instaluar në fabrikë.
 • Kaldaja mund të lidhet me oxhakun në anën e pasme, anësore ose të sipërme të djathtë të bojlerit - dizajni i duhur ose pjesa e pasme, anësore ose e sipërme e majtë e bojlerit - dizajni i majtë.
 • Dorëzimi standard përfshin gjithashtu rregullatorin e rrymës dhe termomanometrin.
 • Ekonomik në përdorim dhe ekologjikisht i pranueshëm.
 • Rezervuari i integruar i grumbullimit CAS/-B/-S/-BS mundëson gatim të lehtë gjatë gjithë vitit.

Detajet Teknike

Brendet

Centrometal