eloMENT

Ngrohës elektrik i dhomës

Kategoria: Shifra: 101-002 Etiketë:

Përshkrimi

  • Konvektor elektrik, parimi i rrjedhës natyrore të ajrit
  • Punë e heshtur
  • Termostati dixhital me dritë prapa
  • Mbrojtje nga uji me spërkatje IP24
  • Pesë efekte të ndryshme 0,75 deri në 2,5 kW

Ngrohësit elektrikë të dhomës eloMENT VER punojnë në parimin e rrjedhjes natyrale të ajrit (konvekcioni). Ato mund të përdoren për ngrohjen e banjove, garazheve dhe të gjitha ambienteve të banimit. Ngrohësit kanë mbrojtje ndaj spërkatjes (IP24). Grilat e shkarkimit të ajrit janë të vendosura në nivelin e anës së përparme, në mënyrë që të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme midis ajrit të ngrohtë dhe murit ose perdeve, duke shmangur kështu ndotjen e tyre. Temperatura e barabartë dhe më e ulët e daljes së ajrit të nxehtë i ofron përdoruesit rehati më të madhe. Me termostatin e integruar dixhital me ndriçim të pasëm, është i mundur kontrolli i temperaturës në rangun nga 5 deri në 30 C, në intervale të caktuara kohore. Përveç kësaj, përdorimi i mbrojtjes nga ngrica, mbrojtja e dritareve të hapura dhe mënyrat e funksionimit të paracaktuara “natë ose ditë” janë në dispozicion të përdoruesit.

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant