Radiator Vaillant

Radiator me pllaka Vaillant

Kategoria: Shifra: 105-001

Përshkrimi

 • Radiatorët e pllakës Vaillant karakterizohen nga dizajni modern, efikasiteti maksimal dhe teknologjia moderne e prodhimit që garanton jetë të gjatë shërbimi dhe rezistencë ndaj korrozionit. Në varësi të modelit, radiatorët kanë numrin e duhur të pllakave të konvektorëve që sigurojnë transferim cilësor të nxehtësisë. Një gamë e gjerë produktesh do të plotësojë pothuajse të gjitha kërkesat e përdoruesve fundorë. Radiatorët dorëzohen në një paketë mbrojtëse të qëndrueshme me skaje kartoni të përforcuar dhe janë të mbështjellë me një fletë mbrojtëse me flluska ajri. Gjithçka që ju nevojitet për të instaluar radiatorin është në paketim. Plotësuesi i përsosur i radiatorëve janë valvulat termostatike që mundësojnë kontroll më të saktë dhe të qëndrueshëm të temperaturës në dhomë.
  • Presioni maksimal i funksionimit: 10 bar
  • Lartësitë: 300, 400, 500, 600 dhe 900 mm
  • Gjatësia: nga 400 në 2400 mm
  • Thellësitë: 11, 21, 22, 33
  • Lidhës: 1/2 “
  • Performanca termike e përcaktuar sipas EN 442
  • Ngjyrosje: primer katodik + veshje elektrostatike e materialit pluhur (RAL 9010)
  • Mbrojtja nga korrozioni: aplikimi i një shtrese mbrojtëse të zirkonit

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant