Vaillant multimatik VRC 700f

Kontrollet e sistemit të lidhur me kabllo dhe pa kabllo për instalime të vetme dhe të shkallës së pumpës nxehtësisë dhe sistemeve diellore termike.

Kategoria: Shifra: 800-002

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant