auroTHERM ekskluzive VTK

Kolektor termik diellor

Kategoria: Shifra: 104-003

Përshkrimi

Përdorimi optimal i energjisë diellore
  • Kolektor tubash vakum me 6 ose 12 tuba (1 ose 2 m²)
  • Për aplikim në sistem për prodhimin diellor të ujit të ngrohtë shtëpiak, por edhe për sistemet e ngrohjes me mbështetje diellore
  • Pesha e ulët dhe dimensionet kompakte
  • Instalim i shpejtë dhe i sigurt në çati të pjerrëta ose të sheshta, pranë njëra-tjetrës ose njëra mbi tjetrën
  • Tuba të lehtë për t’u zëvendësuar

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant