Carisma Whisper

Carisma Whisper kombinon një dizajn të bukur dhe një thellësi të përgjithshme të reduktuar me performancë veçanërisht interesante për sa i përket nivelit të zërit dhe konsumit të energjisë.

Kategoria: Shifra: 600001

Përshkrimi

Carisma Whisper kombinon një dizajn të bukur dhe një thellësi të përgjithshme të reduktuar me performancë veçanërisht interesante për sa i përket nivelit të zërit dhe konsumit të energjisë.

Carisma Whisper propozohet në versionin MV të montuar në mur dhe në versionin IV të ndërtuar; versioni MV ka një thellësi shumë të reduktuar prej 126 mm me një estetikë moderne që integrohet shumë mirë me mobilimin e çdo lloj shtëpie, duke ruajtur performancë të shkëlqyer përsa i përket zhurmës dhe konsumit.

Carisma Whisper është i disponueshëm në 5 madhësi dhe 2 versione (të montuara në mur dhe të integruara), secila e pajisur me një spirale shkëmbimi nxehtësie me 2 rreshta. Seria Carisma Whisper është e pajisur me një motor sinkron elektronik me magnet të përhershëm BLAC (pa furça) dhe pa sensorë (pa sensor) të kontrolluar nga një tabelë inverteri e projektuar dhe zhvilluar në Itali. Shpejtësia e rrjedhës së ajrit mund të ndryshojë vazhdimisht nëpërmjet një sinjali 1-10 V. Efikasiteti i lartë edhe në numrin e vogël të rrotullimeve lejon një reduktim të madh të konsumit të energjisë elektrike me vlera absorbuese, në kushtet më të shpeshta të përdorimit, jo më shumë se 5 Watts.

Nivelet e zërit janë veçanërisht të ulëta në të gjitha kushtet e funksionimit, pa asnjë fenomen rezonance në asnjë frekuencë.

Një komandë bazë dhe një komandë e avancuar me funksionimin Bluetooth dhe Wi-Fi, përveç mundësisë së menaxhimit nëpërmjet APP, e bëjnë këtë fan coil zgjidhjen ideale për klimatizimin e çdo ambienti banimi.

Detajet Teknike

Brendet

Sabiana