Vaillant VIH RW 200-500 me 2 kombinime dhe spirale të gjatë.

Efikas dhe mund të kombinohet me çdo gjenerator nxehtësie

Kategoria: Shifra: 107-004-1-1

Detajet Teknike

Brendet

Vaillant