Brendet

You are here:
Imi Heimeier

Produkte kontrolli termostatike që krijojnë klimë të rehatshme dhe energji-efikase në ambientet e brendshme.

Mëso më shumë
Caleffi Hydronic Solutions

Caleffi zhvillon dhe prodhon komponentë për sistemet e ngrohjes, kondicionimit të ajrit dhe instalacioneve sanitare, sistemeve të matjes së ngrohjes dhe komponentë specifike për sistemet e energjisë rinovueshme.

Mëso më shumë
Danfoss

Komponentët e Danfoss luajnë një rol vendimtar në optimizimin e efikasitetit të energjisë dhe qëndrueshmërisë në ambientet industriale, tregtare dhe residenciale.

Mëso më shumë
Rems

REMS, një prodhues inovativ, profesional dhe i besueshëm i makinave dhe mjetëve për punën me tuba.

Mëso më shumë
Ridgid

Një prodhues kryesor i mjeteve inovative për profesionistët e fushave të ndryshme, ofron pajisje të besueshme dhe të qëndrueshme.

Mëso më shumë
ESBE

Ofron një gamë të gjerë të aktuatorëve, vavulave, ndërtesave të qarkullimit, termostatave ambienti, etj.

Mëso më shumë
Austria Email

Cilësi për ambiente banimi: Një nga prodhuesit kryesorë evropianë të ngrohësve dhe rezervuarëve të ujit të cilësisë së lartë.

Mëso më shumë