Apamet

Bojler per ujë sanitar, për pomp termike dhe rezervuar të akumulimit

APAMET është një prodhues turk i kaldajave. Ka fleksibilitetin dhe shpejtësinë e kërkuar nga tregjet dhe industritë në sektorin e kaldajave të ngrohjes së ujit.

Partnerët tanë