Viega

Prodhues ndërkombëtar i instalimeve sanitare dhe ngrohjes.

Viega shet PEX për sistemet e ngrohjes rrezatuese dhe hidraulike së bashku me bakër, çelik inox dhe tuba metalikë të aliazhit së bashku me produkte të montimit me presion mekanik. E themeluar në vitin 1899 nga Franz Viegener, Viega shiste çezmat e birrës prej bronzi dhe produkte të ndryshme hidraulike të shtëpisë deri në vitin 1901. Në vitin 1999 Viega filloi operacionet e saj në SHBA me selinë në Wichita, Kansas me një Fakultet të Edukimit në Nashua, New Hampshire, i hapur në 2006, së bashku me një me makinë në McPherson, Kansas në 2008 dhe Reno, Nevada në 2006. Në vitin 2016, Viega u zhvendos nga Wichita në Broomfield, CO.

 

 

 

Partnerët tanë