Imi Heimeier

Produkte kontrolli termostatike që krijojnë klimë të rehatshme dhe energji-efikase në ambientet e brendshme.

E themeluar në vitin 1928 në Gjermani nga Theodor Heimeier, IMI Heimeier ofron një përmbledhje gamë të produkteve të përshtatshme që ju mund t'i besoni për të arritur klimë të rehatshme dhe me energji të efektshme shtëpie. Me një gamë konkurruese të produkteve për të zgjedhur, duke përfshirë Valvulat Radiator Termostatike (TRV) standarde dhe me edicion të projektimit, dhe kokat, termostatët dhe aktivizuesit e dhomës, manifoldet nën dysheme dhe kontrollorët e ngrohjes. Heimeier gjithashtu ofron një gamë të dy dhe tre valvulave të kontrollit port, valvulave të përzierjes termostatike të ujit (TMV) dhe valvulave të balancimit të temperaturës së qarkullimit, siguroheni që keni një zgjidhje kontrolli termostatik për çdo sfidë me të cilën përballeni.

Partnerët tanë