Vaillant

Zgjidhje inteligjente të ngrohjes për një jetë të qëndrueshme.

Vaillant është një prodhues dhe markë gjermane me 145 vjet traditë në prodhimin dhe zhvillimin e paisjeve të ngrohjes,përgaditjes së ujit të nxehtë, ventilimit, klimatizimit dhe rregullimit. Kompania punëson 13,000 njerëz në të gjithë botën dhe gjeneron një qarkullim vjetor prej afro 2.5 miliardë eurosh. Kjo e bën Vaillant Group një nga kompanitë më të mëdha në sektorin e saj në Evropë.

Kompania në pronësi të familjes është një udhëheqëse e tregut global në segmentin e kazanit. Vaillant prodhon dhe zhvillon produktet, sistemet dhe shërbimet për rehati shtëpiake dhe ka marrë rolin e udhëheqës dhe pozicionin teknologjik në të gjithë tregun evropian dhe më gjerë.

Aktivitetet e Grupit përqendrohen në zhvillimin e produkteve të gjelbërta, dhe veçanërisht në kursimin e energjisë dhe miqësore me mjedisin, me qëllim arritjen e një rritje të qëndrueshme dhe fitimprurëse. Grupi Vaillant ka selinë në Remscheid, North Rhine-Westphalia. Kompania është ende njëqind për qind në pronësi të familjes.

 

 

Partnerët tanë