Refco

Prodhim US Inc

Si një kompani tradicionale zvicerane, ata janë përkushtuar për cilësinë më të lartë për 50 vjet, duke zhvilluar dhe prodhuar vegla dhe aksesore të qëndrueshëm. Duke filluar me manifoldë analoge, ata janë zhvilluar gjatë viteve të fundit në një furnizues të plotë me gamë inovative për teknikun e profesionistit të ftohjes dhe klimatizimit. Shufra, presostatë, pompë vakumi, pajisje aspirimi, pompa e kondensatit si dhe vegla dhe pjesë të nevojshme për instalimin ofrohen klientëve tanë me cilësi të lartë të qëndrueshme. Në zhvillimin e produkteve tona, ne fokusohemi në nevojat e përdoruesve. Ne kombinojmë dekadat tona të përvojës me teknologjitë inovative aty ku përdorimi i tyre ka kuptim, duke rritur kështu përfitimin e klientit. Tradicionalisht, ata fokusohen në disponueshmërinë e lartë të produkteve, që mundëson shpejtësinë e dorëzimit te partnerët tanë të shpërndarjes në të gjithë botën. Cilësia, aftësia e dorëzimit dhe inovacioni i produkteve tona vlerësohet nga klientët tanë në të gjithë botën - njohur globalisht.

Historia

REFCO u themelua në vitin 1972 - që atëherë ishte inovative dhe me standarde të larta cilësore. Në vitin 1996, kompania u ble nga Grupi gjerman WIKA, lideri në tregun botëror në teknologjinë e matjes së presionit, temperaturës, forcës, nivelit dhe fluksit. Pajisjet e tyre prodhuese gjithmonë kanë qenë në Zvicër, ku, duke ndjekur frymën e themeluesit tonë, ne prodhojmë vegla cilësore të larta për teknikun profesionist të ftohjes dhe klimatizimit.

Partnerët tanë