Salus

Teknologji e zgjuar për komfortin tuaj.

SALUS Controls është një anëtar i Grupit Computime Ltd, Hong Kong, i vlerësuar gjerësisht për teknologjitë e tij të kontrollit elektronik, hulumtimin dhe aftësitë e projektimit dhe shërbimet e prodhimit. Ajo zë një vend unik në pajisje, ngrohje, ajër të kondicionuar, energji inteligjente dhe sektorë të automatizimit të ndërtesave, duke u shërbyer klientëve në tregjet tregtare, industriale dhe të konsumit në të gjithë Azinë, Amerikën e Veriut dhe Evropën që nga viti 1974.

Partnerët tanë