Danfoss

Komponentët e Danfoss luajnë një rol vendimtar në optimizimin e efikasitetit të energjisë dhe qëndrueshmërisë në ambientet industriale, tregtare dhe residenciale.

Danfoss është një kompani daneze shumëkombëshe, me qendër në Danimarkë, me më shumë se 28,000 punonjës në të gjithë botën. Danfoss u themelua në 1933 nga inxhinieri Mads Clausen.

Partnerët tanë