Herz

Kompani austriake, e njohur ndërkombëtarisht.

Merret me furnizim efikas të burimeve të energjisë dhe siguron krijimin efikas të sistemeve ekonomike dhe të përshtatshme.

Në këtë moment, me rreth 3,500 punonjës dhe 42 objekte prodhuese në nivel botëror, Grupi HERZ është një ndër prodhuesit kryesorë evropianë të vavulave, pajisjeve, vavulave rregulluese të qarkullimit, vavulave të kontrollit dinamik dhe vavulave termostike për instalacione të brendshme, ngrohje, ajrosje, sanitare dhe instalacione gaz. Gjithashtu, HERZ është një nga prodhuesit kryesorë të kazanëve të biomases deri në 20,000 kilovatë dhe prodhuesit e pompave të ngrohjes, si dhe një prodhues i izolimit përmes kompanisë së saj të nënshtruar Hirsch Servo AG.

Partnerët tanë