Rreth Nesh

You are here:

Partneri juaj i besueshëm i biznesit

Termoteknika

Shoqëria me përgjegjësi të kufizuara Termoteknika me bazë në kilometrin e 2-të në Magjistralen Pejë- Deçan dhe me njësi në Çagllavicë, Prishtinë dhe Pejë, është biznes i themeluar në vitin 2000. Veprimtaritë kryesore të kompanisë janë tregtia me shumicë e pajisjeve elektronike dhe pjesëve hidraulike. Termoteknika filloi punën si përfaqësues ekzkluziv për Kosovë i kompanisë kroate CENTROMETAL për produktet kaldaja me dru e duke vazhduar e duke u rritur gjatë viteve me përfaqësi dhe produkte të reja.

Sot kompania TERMOTEKNIKA është përfaqësues ekskluziv për Kosovë i brendeve, Vaillant, VIEGA, HERZ, Thermotechnik TTO, GRUNDFOS, HEIMEIER, SALUS, CALEFFI, REMS, dhe RIDGID.

Termoteknika SHPK sot ka 25 punëtorë të rregullt, 15 në bazën kryesorë në Pejë dhe 10 punëtorë në njësinë në Çagllavicë, Prishtinë.

Ekipi jonë i ekspertëve

Njihni forcën që drejton suksesin tonë - një ekip ekspertësh të përkushtuar për të ofruar shkëlqimin në çdo projekt. Talentet tona të ndryshme dhe përkushtimi i pandërprerë sigurojnë që jo vetëm i plotësojmë, por i tejkalojmë pritshmëritë tuaja. Njihuni me individët që me pasion e bëjnë të gjithë këtë të mundur.

Ekselencë / Përkushtim / Fuqizim

Jemi krenarë të punojmë me këto kompani