Argoclima

Një kompani e fokusuar si në klimë ashtu edhe në mirëqenie

Argoclima përfaqëson një markë italiane shumë të rëndësishme, e specializuar në sistemet e kondicionimit nga energjia e rinovueshme si për tregjet rezidenciale ashtu edhe për ato tregtare, me një gamë produktesh që plotësojnë çdo lloj aplikimi dhe nevoje për prodhimin e ajrit të kondicionuar, ngrohjes dhe ujit të ngrohtë.

Me objektin e saj të prodhimit me bazë në Gallarate (Varese) dhe një degë logjistike të dedikuar për aktivitetet e shpërndarjes në Alfianello (Brescia), kompania tregon një identitet të fortë kombëtar, pavarësisht konkurrencës së fortë të huaj që po dominon tregun vendas në vitet e fundit. vjet.

Laboratori i tij i dedikuar Kërkimit dhe Zhvillimit është padyshim elementi dallues dhe i fuqishëm i kompanisë, duke ofruar një aktivitet të rëndësishëm "të palës së tretë" - si në nivel inxhinierik ashtu edhe në atë industrial - për markat më prestigjioze OEM në skenën ndërkombëtare.

Me një fokus të fortë në cilësinë dhe inovacionin, Argoclima drejton drejtpërdrejt një aktivitet të fortë trajnimi për të gjithë rrjetin e saj të shitjeve, duke përfshirë projektues, shpërndarës dhe instalues. Në Alfianello organizohen periodikisht trajnime teknike dhe takime të dedikuara posaçërisht për gamën e ndryshme të produkteve, të konceptuara si një rast për të përditësuar njerëzit mbi teknologjitë, por edhe si një mundësi shkëmbimi fitimprurës me forcën e saj shumë të specializuar të shitjes.

Partnerët tanë