Engo Controls

Kontrollon ngrohjen

ENGO Controls është një kompani që fokusohet në inovacionin që ka një ndikim neutral në mjedis. Efikasiteti i energjisë, moderniteti, garancia dhe përgjegjësia nuk janë vetëm slogane marketingu, por një mision që ne e zbatojmë me efikasitet në çdo pajisje që projektojmë.

Produktet e tyre janë bërë pjesë integrale e infrastrukturës në shtëpitë e shumë polakëve.

Çfarë përfitimesh ofrojnë ato? Para së gjithash, ato janë kursime të vërteta – për ju dhe për mjedisin. Pajisjet integrohen në mënyrë të përsosur me elementët e tjerë të përfshirë në shtëpinë inteligjente dhe më gjerë. Ata gjithashtu nuk shqetësojnë funksionimin e tyre. Estetikisht, ato përshtaten me elementët që ruajnë formën - ato përzihen me dekor. Mund të zgjidhni termostate të montuara në sipërfaqe ose të montuara në ajër dhe pajisje të tjera për t'u kujdesur për komoditetin termik në ndërtesë dhe për të zvogëluar konsumin e energjisë që kërkohet për ta ngrohur atë.

Partnerët tanë