Sabiana

Klima Miqësore

Është një kompani italiane që krijon, projekton dhe prodhon pajisje për klimatizimin e mjediseve në të cilat njerëzit jetojnë dhe punojnë. Ne krijojmë makineri dhe sisteme që ngrohin dhe ftohin çdo lloj mjedisi: industri, zyra, hotele, spitale, qendra tregtare dhe shtëpi. Gjithçka duke filluar nga elementi më natyror në botë: uji.

Partnerët tanë