Unatherm Systems

Fokusuar në furnizimin me produktet më të avancuara dhe efikase për instalimet sanitare dhe ngrohjen.

UNATHERM GmbH u themelua në vitin 1965 si një biznes familjar. Që nga fillimi, kompania ka qenë e fokusuar në ofrimin e produkteve më të avancuara dhe efikase për instalimet sanitare dhe ngrohjen. Nga prodhimi i sistemeve të ngrohjes nën dereza elektrike deri te përpunimi i tubave të polipropilenit dhe prodhimi i pasaktë i tapeteve ngrohëse, kompania ka zhvilluar një përvojë gjatë viteve duke u bërë një specialist në prodhimin e tubave të polietilenës. UNATHERM ka qenë e vendosur në Reichshof-Wehnrath në rajonin e Oberbergisches Land që nga viti 1993, ku objektet e prodhimit të tubave janë zgjeruar vazhdimisht që nga koha kur kompania ka filluar operacionet në këtë pronë.

Just a few weeks after the takeover, the planned restructuring and expansion of the production site began.

Partnerët tanë