TERMOTEKNIKA
Pejë
Rreth kompanisë
TERMOTEKNIKA
Prishtinë
Rreth kompanisë
Previous slide
Next slide

Ngrohje

Sanitari

Ftohje

Sisteme solare

Energji të reja

Termostat i mençur

TERMOTEKNIKA

Zgjidhje për çdo stinë...

Përfaqësues të 15 brendeve botrore
Kostot e vogla operative
Shërbim i shpejtë
Shërbim online
24/7 Servisim
Mbi 20 distributorë në të gjithë Kosovën

Kursimi i kostos

Servsimi 24/7

Online

Hapësirë e madhe

PARTNERËT

Këshilla dhe njohuri
Këshilla për ndërtesat e reja
Këshilla për modernizimin

© 2023 Termoteknika SH.P.K