Nga momentet historike deri te e ardhmja e ngrohjes.

Sjellja e rehatisë në çdo shtëpi – ky ka qenë misioni ynë për 150 vjet.

Por mënyra se si e bëjmë atë ndryshon vazhdimisht. Sepse inovacioni dhe përsosmëria teknologjike janë pjesë e traditës sonë të gjatë. Sot ne po zhvillojmë produkte me efikasitet energjetik dhe miqësore me mjedisin për ngrohje, ftohje dhe furnizim me ujë të ngrohtë. Duke udhëhequr rrugën në tre teknologjitë kryesore, ne bëjmë të mundur që të gjithë të drejtojnë të ardhmen e ngrohjes. Për një mënyrë jetese më të gjelbër dhe më të qëndrueshme – pikërisht ajo që themeluesi ynë Johann Vaillant u përpoq 150 vjet më parë. Dhe ne do të vazhdojmë të ndjekim në të ardhmen.

POMPAT TERMIKE

Fuqizimi i mjedisit përmes inovacioneve..

Përveç 150-vjetorit tonë, ne po festojmë një gjë në veçanti: përdorimin e energjisë mjedisore për të ngrohur shtëpinë tuaj – dhe modernizimin e saj në të njëjtën kohë. Pompat e nxehtësisë marrin nxehtësinë e ambientit nga ajri, toka ose ujërat nëntokësore dhe e bëjnë atë të funksionojë për ju. Kjo do të thotë që ju merrni deri në 75% të nxehtësisë suaj direkt nga burime të rinovueshme. Pavarësisht nëse shtëpia juaj, si ne, është 150 vjeç apo sapo po ndërtohet: ne kemi zgjidhjen e duhur të ngrohjes për çdo shtëpi. Dhe, nëse operohen ekskluzivisht me energji elektrike nga burime të rinovueshme, ato madje mund të jenë plotësisht pa emetim - duke i bërë ato një element kyç në tranzicionin e ngrohjes.
Shpërndaje këtë postim