Ridgid

Një prodhues kryesor i mjeteve inovative për profesionistët e fushave të ndryshme, ofron pajisje të besueshme dhe të qëndrueshme.

Kompania Ridgid është një kompani prodhuese amerikane që bën dhe shpërndan mjete dore nën emrin e markës Ridgid. Kompania u themelua në vitin 1923 në North Ridgeville, Ohio. Në 1943, ai u zhvendos në vendndodhjen e tij të tanishme në Elyria, Ohio, dhe në 1966, ai u bë një degë në pronësi të plotë të Emerson Electric. Mjetet Ridgid synohen në tregtinë hidraulike, montim tubash, ndërtimesh dhe HVAC. Marka është e njohur më së miri për lidhjet e saj dalluese të tubave të kuq, por kompania prodhon mbi 300 lloje të ndryshme mjetesh. Kompania gjithashtu shet mjete energjetike, të bëra kryesisht nga TTI, dhe pushime të lagështa / të thata, të bëra nga ndërmarrja kryesore Emerso.

Partnerët tanë