Më 7 Nëntor 2019 Vaillant botoi një revistë në lidhje me Qendrën e re mbresëlënëse të Termoteknika

Prezantimi i Qendrës më të Re të Kompetencës së Vaillant: Sipërmarrja Impressive e Termoteknika

Të enjten, më 7 nëntor 2019, Termoteknika SHPK, distributori partner i Vaillant në Kosovë, shënoi një moment historik të rëndësishëm me inaugurimin e sipërmarrjes së tyre të fundit – Qendrës së Kompetencës Vaillant. Ky event jo vetëm që tregoi përkushtimin e Termoteknika për të ngritur standardet, por gjithashtu shënoi një moment kyç në udhëtimin e Vaillant brenda tregut të Kosovës, një territor i mbikëqyrur nga Vaillant d.o.o. Kroacia.

Në një intervistë para hapjes, z. Ramë Tahiraj, Drejtor i Termoteknika, ofroi me dashamirësi njohuri mbi evolucionin e kompanisë së bashku me Vaillant:

Zanafilla e bashkëpunimit Termoteknika dhe Vaillant:
Rrënjët e Termoteknika datojnë që në vitin 2000, me provën e saj fillestare me produktet e Vaillant, ndonëse në mënyrë indirekte. Partneriteti lulëzoi, falë mbështetjes së z. Krunoslav Petrokov, i cili lehtësoi importin e produkteve Vaillant gjatë fazave të reja. Në vitin 2004, Termoteknika kishte forcuar pozicionin e saj si importues i drejtpërdrejtë i produkteve Vaillant, duke shënuar fillimin e një bashkëpunimi të frytshëm.

Peizazhi operativ i Termoteknikës:
Me seli në Pejë, me një filial në Prishtinë dhe me plane për zgjerim, Termoteknika operon me një qasje të përqendruar te klientët. Ofertat e tyre përfshijnë shitjet, shërbimin, furnizimin me pjesë këmbimi dhe mbështetjen për projektuesit e sistemit, me fokus në optimizimin e aftësive të magazinës për të përmbushur në mënyrë efektive nevojat e ndryshme.

Kuadri strukturor:
Si një ndërmarrje familjare e udhëhequr nga z. Ramë Tahiraj dhe vëllai i tij, Bekim Tahiraj, Termoteknika krenohet me një fuqi punëtore të përkushtuar prej 25 individësh, duke përfshirë teknikë shërbimi, konsulentë të shitjeve dhe personel mbështetës logjistik.

Klienti dhe fokusi i tregut:
Klientela e Termoteknika përfshin kryesisht shitës me shumicë dhe instalues në mbarë Kosovën, të plotësuar me angazhimin e përdoruesit fundor. Angazhimi i tyre për kënaqësinë e klientit nënvizon rëndësinë e tyre si një partner strategjik brenda industrisë.

Portofoli i produkteve:
Termoteknika krenohet me ofrimin e një gamë të gjerë materialesh për ngrohje, ajër të kondicionuar, hidraulik dhe instalim. Ndërsa gama e tyre e produkteve Vaillant përfshin pajisjet elektrike, radiatorët, konvektorët e ventilatorëve dhe programet diellore, ato përshtaten me preferencat rajonale duke u kujdesur për përdorimin e përhapur të butanit të propanit mbi pajisjet me gaz.

Perspektivat për të ardhmen:
Pavarësisht peizazhit aktual, Termoteknika mbetet proaktive në përqafimin e trendeve në zhvillim, duke përfshirë interesin në rritje për pompat e nxehtësisë dhe shfrytëzimin e energjisë diellore, duke e pozicionuar veten si pioniere në tregun e Kosovës në zhvillim.

Partneriteti i Termoteknika me Vaillant mishëron sinergjinë, inovacionin dhe një përkushtim të përbashkët për përsosmëri, duke premtuar një të ardhme ku zgjidhjet më të fundit plotësojnë kërkesat unike të peizazhit dinamik të ngrohjes dhe ajrit të kondicionuar të Kosovës.

Shpërndaje këtë postim